Kexchokladpaj
Kexchokladpaj
- 3 st kexchoklad
- 6 msk smält margarin
- 150 g blockchoklad
- 4 msk vispgrädde
- 3 äggulor
- 1 tsk vaniljsocker
1. Krossa kexchokladen i matberedare.
2. Blanda ner det smälta margarinet och rör om.
3. Häll smeten i en smord pajform.
4. Grädda i 175° i 6 min.
5. Låt svalna.
6. Smält blockchokladen och blanda ned grädden (ej vispad).
8. Rör ner vaniljsockret och äggulorna.
9. Låt svalna en stund.
10. Bred över pajskalet.
11. Låt stå kallt i kylen i 4 timmar (eller frysen 2 timmar).
12. Servera med grädde eller vaniljglass.
Så ikväll vart det denna goda paj med lite vaniljglass till. Gott men nu är man riktigt mätt.
